AVATUD 24h: Telliskivis, Pirital, Mustamäel ja Sikupillis Info@kaubajaam.ee +372 556 919 24

Privaatsustingimused

Isikuandmete kaitse ja töötlemine  Kliendi isikuandmeid töödeldakse kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega. www.kingijaam.ee kogub Tarbija isikuandmeid kliendikonto loomisel ja/või tellimuse vormistamisel. Töödeldavad isikuandmed on Tarbija nimi, e-posti aadress, mobiiltelefoni number ja tarbimiseelistused. www.kingijaam.ee kasutab isikuandmeid Tarbijale […]

Read More →

Kuidas ostu sooritada?

Lisage soovitud tooted ostukorvi. Tellimuse vormistamiseks vajutage ostukorvis lingile „Vormista ostˮ. Tellimuse vormistamise lehel täitke nõutud andmeväljad, jälgige, et toode oleks teile sobivas koas, valige makseviis ja vajutage lingile „Kinnitan tellimuseˮ. Seejärel suunatakse teid panka […]

Read More →

Kohaletoimetamine

1. Kohaletoimetamine  Pärast müügilepingu jõustumist komplekteerib www.kingijaam.ee tellimuse ning annab selle kohaletoimetamiseks üle ettevõtte logistikapartneritele. E-poe veebilehel näidatud kohaletoimetamise tähtajad kehtivad tellimuse summa laekumise hetkest www.kingijaam.ee pangakontole. Viivitusteta kohaletoimetamiseks tuleb olla hoolas ning tellimuse vormistamisel […]

Read More →

Müügitingimused

1. Müügitingimuste kehtivus  Müügitingimused kehtivad ww.kingjaam.ee veebipoest ostja (edaspidi Tarbija) ja ettevõtja 24EE OÜ (edaspidi www.kingijaam.ee) vahel kaupade ja teenuste ostmisel. Lisaks käesolevatele tingimustele reguleerivad www.kingijaam.ee veebipoest toodete ostmisel tekkivaid õigussuhteid Eesti Vabariigis kehtivad võlaõigusseadus […]

Read More →